UPLOADCARE_LOCALE = 'ru';

Werken bij Probezorgt?

In de kop van Noord-Holland

Wordt postbezorger bij Probezorgt

Ons werkgebied is de kop van Noord-Holland, de kerngebieden van Castricum tot Den Helder.

Werken bij Probezorgt

Ben jij een aanpakker en laat je je niet uit het veld slaan door een regenbui? Kom dan werken bij Probezorgt. Wegens uitbreiding van ons bezorg-gebied, zijn wij altijd op zoek naar goede postbezorgers. Bij ons ben je verzekerd van een afwisselende baan met bijzondere kansen.

Bekijk vacatures

Stage of leerplek

Probedrijven is voortdurend op zoek naar enthousiaste leerlingen en stagiair(e)s die zich verder willen ontwikkelen. Binnen Probedrijven zijn er diverse mogelijkheden voor jou. Eén ding kunnen we je garanderen: je gaat in korte tijd veel leren!

Lees meer

Open sollicitatie

Wil je graag bij een divisie van Probedrijven werken, maar staat de juiste vacature er op dit moment niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie! Gebruik hiervoor het formulier en geef duidelijk aan wat je graag wilt. Dan kijken wij naar de mogelijkheden voor jou.

Lees meer

Wij zoeken deeltijd bezorgers voor diverse regio's

Door uitbreiding van onze bezorggebieden zijn wij op zoek naar postbezorgers voor de omgeving Heiloo, Heerhugowaard, Bergen, Schoorl, Wieringerwerf, Middenmeer en Slootdorp

Een Probezorgt-bezorger zorgt altijd dat de post op tijd en op het juiste adres wordt bezorgd. Weer of geen weer, van maandag tot en met zaterdag. Om je hierin te ondersteunen bieden we je een goede uitrusting. Daarnaast verdien je natuurlijk een passend uurloon met vakantiegeld, afhankelijk van je leeftijd.

Dicht bij huis en lekker buiten

Als Probezorgt-postbezorger werk je vaak dicht bij huis en ben je lekker buiten. Je bent in goede conditie en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarom ben je ook bereid om net dat stapje meer te doen als dat nodig is.

Dagje meelopen? Vul het formulier in

Bedankt! Je bericht is ontvangen, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets foutgegaan tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Wat kan Probezorgt
‍‍‍voor u betekenen?

Dagje meelopen? Vul het formulier in

Wil je een dagje meelopen bij Probezorgt om te kijken of postbezorger wat voor jou is? Vul dan onderstaand formulier in om te beginnen.
Let op! Vind je het invullen van dit formulier dit lastig? Vraag dan of iemand je wilt helpen.

Bedankt! Je melding is ontvangen, we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
Oeps! Er is iets foutgegaan tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.