UPLOADCARE_LOCALE = 'ru';

Maatschappelijk verantwoord

Efficiënt en betrouwbaar

Neem contact op

Postbezorging met een glimlach

Probezorgt is een bedrijf voor professionele postbezorging en koeriersdiensten. De manier waarop we dat invullen, is net een beetje anders. Bij ons werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit schreeuwen wij niet van daken, dit is wie wij zijn. Het zit in ons DNA. Wij zijn een sociale onderneming.

Iedereen een kans

Wij vinden dat ieder mens een plek op de arbeidsmarkt verdient. Met evenveel kansen en doorgroeimogelijkheden. Qua inzet en motivatie krijgen wij dit 110% terug. Onze bezorgers zijn punctueel en betrouwbaar. Zij houden niet van fouten maken.

De kracht van Probezorgt

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en tegelijkertijd koploper in de sector zijn. Door middel van een efficiënt en uitgekiend planningsprogramma bezorgen wij jouw brief op de afgesproken datum bij het juiste adres. Onze mensen doen dit met plezier. Dat zie je aan de glimlach op hun gezicht.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij Probezorgt bieden wij kansen

Onze medewerkers hebben een verhaal. Bijna 80% van hen heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat kan een verstandelijke of fysieke beperking zijn, maar ook autisme of een ernstige burn-out. Net als op een reguliere werkvloer werken hier verschillende persoonlijkheden. Eén ding hebben ze gemeen; ze gaan ervoor en wij bieden hen graag die kans.   

Onderdeel van Probedrijven

Probezorgt is onderdeel van Probedrijven. Dit is een samenwerkingsverband van zelfstandig opererende ondernemingen die werken volgens hetzelfde principe: mensen laten uitgroeien tot een vakman of vakvrouw. We kijken naar wat iemand kan en geven hem of haar passend werk. Met aanbod van vakopleidingen en continue coaching zorgen we ervoor dat onze mensen zich verder bekwamen in hun vak.

De financiële winst die Probezorgt maakt, is natuurlijk belangrijk. Maar de échte winst zit voor ons in de ontwikkeling van onze medewerkers.